13 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت جهاددانشگاهی؛ دوره آموزشی فلسفه حجاب ویژه کارکنان اداره کل پایانه‌های سیستان و بلوچستان برگزار شد

به همت جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوره آموزشی فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن ویژه کارکنان اداره کل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده ای استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، بر اساس قرارداد منعقد شده بین جهاددانشگاهی و اداره کل پایانه ها و حمل نقل جاده ای سیستان و بلوچستان، دوره آموزشی فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن در تاریخ 11 شهریورماه ویژه کارکنان این اداره کل برگزار شد.
تبیین تاثیر حجاب در نقش والای زن در جامعه، اهمیت حجاب در کاهش آسیب های اجتماعی و تقویت بنیان و نهان خانواده و تاثیر حجاب بر سلامت روحی و روانی زنان از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی به شمار می رود.
این دوره آموزشی ۶ ساعته و برای ۴۵ نفر از کارکنان اداره کل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای استان در محل این اداره کل برگزار شد.
گفتنی است، مدرس دوره آموزشی فلسفه حجاب و پیامدهای اجتماعی آن ویژه کارکنان اداره کل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده ای استان نیز خانم نیک‌منش از اساتید دانشگاه سیستان و بلوچستان بوده است و برای افراد قبول شده در آزمون پایانی نیز گواهی پایان دوره صادر می شود.