14 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

رییس مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل خبر داد:
انجام بیش از 50 فعالیت شاخص فرهنگی در مرکز علمی کابردی جهاددانشگاهی زابل

رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل از انجام و اجرای بیش از 50 فعالیت شاخص فرهنگی در این مرکز طی یکساله اخیر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، سید هادی حسینی 13 شهریورماه ضمن ارائه گزارش عملکرد یکساله این مرکز آموزشی با اشاره به فعالیت های انجام شده در حوزه دانشجویی و فرهنگی اظهار داشت: طی یکسال گذشته بیش از 50 وام دانشجویی در سایت صندوق رفاه دانشجویی ثبت شده که از لحاظ ثبت وام دانشجویی در بین مراکز سطح استان رتبه نخست را کسب کرده‌ایم.
وی از مشارکت 30 نفر از دانشجویان مرکز در مراسم معنوی اعتکاف خبر داد و گفت: در این زمینه نیز مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل  بیشترین آمار مشارکت را در بین مراکز سطح استان داشته است.
رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل با اشاره به اینکه تعداد 31 نفر از دانشجویان مرکز در کاروان راهیان نور و عزیمت به مناطق عملیاتی غرب کشور حضور یافتند، تصریح کرد: در این زمیینه نیز بیشترین آمار مشارکت در بین مراکز سطح استان را داشته‌ایم.
حسینی شرکت دو نفر از دانشجویان مرکز در مسابقات ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت بیش از 50 فعالیت شاخص فرهنگی انجام شده توسط مرکز در "درگاه فرهنگی" وزارت علوم، تقدیر از این مرکز آموزشی بعنوان یکی از مراکز برتر فرهنگی توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان و برگزاری کارگاهها و سمینارهای مختلف آموزشی و فرهنگی با همکاری کانونهای دانشجویی و انجمن های علمی و دفتر کارآفرینی مرکز از جمله برگزاری سمینار با عنوان "راهکارهای  بهره وری و ارتقاء فرهنگ کارآفرینی" با مشارکت بیش از 150 نفر از دانشجویان را از دیگر فعالیت‌های این مرکز آموزش عالیی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل عنوان کرد.
وی با بیان اینکه عملیات تعمیر و تجهیز ساختمان جدید مرکز با لوازم و تجهیزات جدید اداری و آموزشی در سال جاری به اتمام رسیده است، افزود: انتقال ساختمان اداری و آموزشی مرکز به ساختمان جدید با زیر بنای بیش از 2400 متر مربع و فضای مناسب اداری و آموزشی از مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه اداری این مرکز به شمار می‌رود.
رییس مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی زابل با اشاره به انجام فعالیت های مختلف در حوزه آموزش این مرکز اظهار کرد: تشکیل و ارسال بیش از 300 فقره پرونده دانش آموختگی به موسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی طی یکسال گذشته انجام شده است.
حسینی از پیگیری موثر جهت اخذ مجوز تدریس برای مدرسین واجد شرایط از دانشگاه جامع علمی کاربردی با توجه به رشته های موجود و نیاز مرکز خبر داد و گفت: جهت گذراندن دوره‌های کارورزی و کاربینی توسط دانشجویان با توجه به رشته های دایر در مرکز با ادارات مرتبط تفاهم نامه همکاری منعقد شده است.
وی امضا قرارداد سالن ورزشی جهت استفاده دانشجویان و کارکنان مرکز، تکمیل و ارسال دو دوره تک پودمان و تصویب آن توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان سیستان و بلوچستان و افزایش و بازنگری در رشته های تحصیلی مرکز با توجه به شرایط منطقه ای و میزان استقبال متقاضیان جهت پذیرش مهرماه 96 شامل پنج رشته کاردانی(نرم افزار کامپیوتر، حقوق ثبتی، امور فرهنگی، بازرگانی-امور گمرکی و حسابداری مالی) و چهار رشته رشته کارشناسی(حقوق ثبتی، مهندسی فناوری اطلاعات، مدیریت امور فرهنگی و حسابداری مالی) را از دیگر فعالیت های این مرکز در حوزه آموزش برشمرد.