19 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دوره آموزشی نماز ویژه کارکنان اداره کل پایانه‌های استان برگزار شد

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوره آموزشی نماز و احکام ضروری مرتبط با آن ویژه کارکنان اداره کل پایانه‌ها و حمل و نقل جاده‌ای استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، بر اساس قرارداد منعقد شده جهاددانشگاهی و اداره کل پایانه ها و حمل نقل جاده ای سیستان و بلوچستان، 14 شهریورماه دوره آموزشی نماز و احکام ضروری مرتبط با آن برای 45 نفر از کارکنان این اداره کل برگزار شد.
نماز به عنوان یکی از واجبات الهی در زندگی فردی و اجتماعی افراد نقش و اثرگذاری غیر قابل انکاری دارد از این رو معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد استان در کنار برگزاری سایر کارگاه‌ها و دوره های آموزشی به بحث نماز و احکام مرتبط با آن اهمیت توجه ویژه‌ای داشته و دارد.
همچنین معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان آمادگی خود را جهت برگزاری دوره های آموزشی مختلف از جمله نماز برای کارکنان سایر ادارات و دستگاه های اجرای استان اعلام می دارد.
بالا بردن روحیه معنوی کارکنان، ارتقای معلومات دینی، آشنایی بیشتر با فلسفه نماز، آشنایی با اسرار و آثار نماز و فراگیری احکام ضروریی و مرتبط با آن از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره آموزشی به شمار می رود.
شرکت کنندگان با حضور در آزمون پایانی این دوره در صورت کسب نمره قبولی گواهی پایان دوره را دریافت خواهند کرد.