20 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دوره آموزشی Auto cad ویژه دانشجویان در استان برگزار شد

به همت معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان دوره آموزشی اتوکد ویژه دانشجویان 19 شهریورماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان علاوه بر برگزاری دوره های مختلف آموزشی در زمينه های مختلف نیز دوره های Auto cad را برای قشرهای مختلف برگزار می کند.
دوره آموزشی اتوکد ویژه دانشجویان 19 شهریورماه برگزار شد که در این دوره تعداد ۱۰ نفر از دانشجویان استان از خدمات آموزشی ارایه شده بهره‌مند شدند.
در این دوره دانشجویان با تکنیکهای پیشرفته و سیستم های مدیریت ترسیم و ارایه در اتوکد آشنا شده و می توانند پروژه های بزرگ را مدیریت نموده و از عهده ترسیم های خاص و سنگین برآیند.
همچنین در طول این دوره آموزشی دانشجویان با نکات ریز و دستورات خاص آشنا شده و نقش آن‌ها را در مدیریت ترسیمات درک خواهند نمود.
گفتنی است در پایان به دانشجویان شرکت کننده در دوره آموزشی  Auto cadنیز گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا می شود.