20 شهریور 1396 In اخبار 0 نظر

آموزش بیش از 7 هزار مربی نهضت سوادآموزی توسط جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از بزرگترین پروژه آموزش آنلاین و آزمون الکترونیک کشور خبر داد و گفت: در قالب این پروژه ۷۵۲۲ نفر از مربیان نهضت سواد آموزی در استان آموزش خواهند دید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، نیما مالکی 20 شهریورماه با اعلام این خبر افزود: دوره های آموزش الکترونیک در دو گروه آموزش های عمومی و تخصصی برای مربیان نهضت سواد آموزی در قالب این پروژه انجام خواهد شد.
وی ادامه داد: پس از برگزاری این آموزش ها از 27 شهریور ماه آزمون های الکترونیک مربیان نهضت سواد آموزی سطح استان آغاز می شود.
سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان گفت: آزمون آنلاین برای ۷۵۲۲ نفر از مربیان نهضت سواد آموزی در ۱۰ شهرستان برگزار می شود که یک رکورد در زمینه آموزش الکترونیک و آزمون های آنلاین در کشور به شمار می رود.
وی در پایان بیان کرد: این افراد توسط معاونت آموزشی جهاد استان آموزش می بینند و آزمون آلکترنیکی آن ها نیز توسط این‌ معاونت برگزار می شود.