22 آبان 1396 In اخبار 0 نظر

دوره کارآفرینی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) زابل در زمینه "دامپروری" به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل علاوه بر تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی متنوع و مختلف، اقدام به برگزاری دوره‌های کارآفرینی برای اقشار مختلف جامعه می کند.
دوره کارآفرینی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) زابل در زمینه "دامپروری" به همت این مرکز در 17 آبان ماه برگزار شد.
اشتغال زایی، خودکفایی و خوداتکایی مددجویان از مهم‌ترین اهداف برگزاری این دوره کارآفرینی بوده است.
آموزش بستر اشتغال پایدار مددجویان تحت حمایت کمیته امداد را فراهم می‌کند و دوره‌های آموزشی کارآفرینی به منظور ارتقای سطح آگاهی و مهارت های شغلی مددجویان برگزار می‌شود.
در این دوره تعداد 30 نفر از مدجویان کمیته امام خمینی(ره)شهرستان زابل شرکت داشته و از خدمات آموزشی ارائه شده بهره‌مند شدند.
گفتنی است مهندس میری نیز عهده‌دار این دوره کارآفرینی بوده و در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهینامه معتبر آموزشی از طرف جهاددانشگاهی اعطا می شود.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی معاونت فرهنگی معرفی حوزه اخبار از سوی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان؛ دوره کارآفرینی ویژه مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) زابل برگزار شد