22 آبان 1396 In اخبار 0 نظر
(1 رای)

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در مراسم سالگرد شهادت شهید خبرنگار و مدافع حرم شهید محسن خزایی حضور یافت.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر تاجری رییس جهاددانشگاهی و همراهان در مراسم یکمین سالگرد شهادت شهید خبرنگار و مدافع حرم شهید محسن خزایی با حضور نماینده محترم ولی فقیه و مقامات ارشد استانی در حسینیه عاشقان ثارالله (ع) حضور یافتند.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی معاونت فرهنگی معرفی حوزه اخبار حضور رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان در مراسم سالگرد شهادت شهید خبرنگار و مدافع حرم شهید محسن خزایی