20 دی 1396 In اخبار 0 نظر

همکاری های مشترک جهاددانشگاهی و دفتر امور فرهنگی و اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان افزایش می یابد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر منصور تاجری رئیس جهاددانشگاهی واحد استان ۱۷ دیماه در نشست مشترک با مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان اظهار کرد: جهاددانشگاهی نهادی علمی و انقلابی است و امروزه این نهاد تلاش و نگاه خود را به برنامه‌ها و اقدامات آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، فرهنگی، اشتغال، کارآفرینی و ... معطوف ساخته است.

وی ادامه داد: آموزش و پژوهش یکی از نیازهای ضروری و انکارناپذیر جامعه امروزی به ویژه در عرصه های اجتماعی به شمار می رود.

رئیس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه جهاددانشگاهی توانایی ورود به عرصه های مختلف و برنامه های بر زمین مانده جامعه را دارد، گفت: مسائل آموزشی، فرهنگی، اجتماعی، تحقیقاتی، اشتغال و کارآفرینی در حقیقت با جدیت و توجه ویژه‌ای توسط جهاددانشگاهی برنامه‌ریزی و پیگیری می‌شود.

تاجری با بیان اینکه جهاددانشگاهی به عنوان عنصر پیوند دهنده مباحث تئوری و عملی است، تصریح کرد: جهاددانشگاهی استان با توجه به ظرفیت و پتانسیل های موجود اعلام آمادگی می کند که در عرصه های اجتماعی استان با دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان همکاری نماید.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان در این نشست اظهار داشت: با نام، تفکر، اقدامات و آثار جهاددانشگاهی آشنا هستیم از آن زمان اوایل انقلاب فرهنگی که این نهاد نوپا مسئول بازنگری متون درسی کشور بود و در انتشار کتب تحصیلی در ان زمان نقش آفرینی داشت.

اکاتی ادامه داد: جهاددانشگاهی از همان زمان، پای در مسیر بالندگی و ترقی گذاشت و امروزه به درخت تنومندی تبدیل شده که علاوه بر موفقیت در عرصه‌های مختلف علمی، پژوهشی و تحقیقاتی توانسته اقدامات فرامرزی انجام دهد و بازوی توانمند علمی و تحقیقاتی کشور باشد.

وی با بیان اینکه ایفای نقش این نهاد انقلابی و ارزشی به ویژه در زمینه های آموزشی، تحقیقاتی و کارآفرینی و پژوهشی انکارناپذیر و بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: حوزه اجتماعی وزارت کشور چندین طرح موفق را باهمکاری جهاددانشگاهی تاکنون انجام داده است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان تاکید کرد: مقام معظم رهبری در زمینه مباحث اجتماعی بر پنج نکته و محور تاکید دارند که این نکات و تاکیدات برای تمامی مسئولان به ویژه ما مسئولان حوزه اجتماعی فصل‌الخطاب است و باید در راستای تحقق این نکات در جامعه تلاشی مضاعف صورت پذیرد.

اکاتی با اشاره به اینکه دفتر امور اجتماعی وزارت کشور نقش دبیری شورای اجتماعی کشور را عهده‌دار است، گفت: دفتر امور اجتماعی به طور مستمر نتایج اقدامات اجتماعی خود را به سمع و نظر مقام‌ معظم رهبری می رساند.

وی از جهاددانشگاهی به عنوان منظومه عظیم انسانی، علمی و تحقیقاتی با روحیه جهادی یاد کرد و افزود:  اعتقاد داریم که جهاددانشگاهی به هر عرصه ای که ورود پیدا کرده توانسته موفق ظاهر شود و ما نیز با همین شناخت با این نهاد انقلابی و جهادی همکاری هایمان را افزایش خواهیم داد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: با ایجاد دو دفتر اجتماعی برای استان سیستان و بلوچستان در شهرهای زاهدان و چابهار موافقت شده که امید است با برنامه ریزی های انجام شده ‌و برگزاری دوره ها و کارگاه های مختلف اجتماعی با همکاری جهاددانشگاهی بتوانیم در حوزه اجتماعی استان و کاهش آسیب های اجتماعی گام های موثری برداریم.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی معاونت فرهنگی معرفی حوزه اخبار افزایش همکاری‌های مشترک جهاددانشگاهی و دفتر امور اجتماعی استانداری سیستان و بلوچستان