20 دی 1396 In اخبار 0 نظر

برگزاری 3 دوره آموزشی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل

سه دوره آموزشی به همت مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی زابل در راستای ارتقا سطح دانش، نگرش و مهارت نیروهای تخصصی برای توسعه استان ضمن برخورداری از نیروهای متخصص، متعهد و نوآور با بهرهگیری از توان علمی داخلی و خارجی فعالیت مینماید.

در این مرکز دورههای آموزشی در رشتههای گوناگون بنا به درخواست و نیاز فراگیران و براساس انجام نیازسنجیهای متعدد در سطح جامعه و سازمانهای متقاضی طراحی، تدوین و اجرا می گردد.

این مرکز در زمینه نیازسنجی آموزشی، طراحی، برنامهریزی، اجراء و برگزاری دورههای آموزشی و آزمون تخصصی بصورت علمی و استاندارد فعالیت دارد.

طی ماه جاری دوره های تکنسین داروخانه، اتوکد و ICDL  به همت این مرکز برگزار شده که بیش از ۵۰ نفر از آموزش های ارایه شده بهرمند شدند.

گفتنی است در پایان این دوره ها به افراد قبول شده در آزمون نهایی گواهینامه معتبر جهاددانشگاهی اعطا شده است.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی معاونت فرهنگی معرفی حوزه اخبار برگزاری 3 دوره آموزشی در مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زابل