23 دی 1396 In اخبار 0 نظر

دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL ویژه کارکنان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی زاهدان در دیماه دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL را ویژه کارکنان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان برگزار کرد.

با توجه به اینکه یادگیری مهارتهای کامپیوتر (ICDL) در حال حاضر جزو نیازهای ضروری در زندگی هر فردی محسوب می شود، برگزاری این دوره ها از سوی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مورد استقبال کارکنان بسیاری از ادارات و حتی عموم مردم به ویژه نسل جوان و دانشجویان قرار گرفته است.

آشنایی با مفاهیم عمومی و تخصصی ICDL  و ارتقاء مهارت های علمی، عملی و کاربردی و ارتقاء ‌دانش كامپيوتر و سطح علمي افراد از مهم ترین اهداف برگزاری این دوره به شمار می رود.

طی برگزاری این مرحله از دوره آموزشی مهارت های هفتگانه ICDL بیش از 12 نفر کارکنان آموزش و پرورش استان از آموزش‌ها لازم بهره‌مند شدند.

گفتنی است در پايان دوره به افرادي كه در آزمون نهایی نمره قبولي را كسب کردند گواهينامه معتبر جهاددانشگاهي اعطاء شده است.

شما اینجا هستید: صفحه ی اصلی معاونت فرهنگی معرفی حوزه اخبار برگزاری دوره‌ ICDL ویژه کارکنان آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در جهاددانشگاهی استان